hyllor
Tillbehör

Hyllor – Vad kan de användas till?

Vårt hem är en sorts förvaringsplats för våra saker, både små saker och stora saker, vi försöker ställa allt tillrätta. Vi försöker inreda så att vi skapar en vänlig yta för vårt vardagsliv. Genom att analysera olika möjligheter vill vi organisera vårt hem på så sätt att det både ska vara funktionellt och fint.

Inbyggda utrymmen uppfyller sina grundläggande funktioner och dekorer vår hem. Varje möbel uppfyller någon funktion. En fyllande element i vårt hem kan vara hyllor. Stora som små hyller fyller inredningen.

Om vi tänker praktiskt så har varje utrustning uppgiften att hjälpa oss i vardagen. Intressanta föremål eller olika dekorationer kommer uppfylla en originell dekoration i vår lägenhet.

Olika användningar av hängande hyllor.

Varje utrymme är i praktiken till för att man ska kunna montera olika typer av hyllor. Barn och tonåringarnas rum är perfekta att inreda och montera hyllor, hyllor visar sig praktiska både till förvar av leksaker men även böcker och annat skolmaterial. Rätt valda färger kommer skapa en mysig stämning.

Intressan lösning är hängande hyllor, de kan användas till att ställa blommorna på, där kommer de uppfylla en vacker dekoration och blommorna kommer ge rummet attraktion och värme.

Denna typ av möbel uppfyller även praktiska funktioner. Intressanta avslutningar och olika längd och bredd på hyllorna gör det möjligt att hänga upp i badrummet eller hallen. Vi har inte alltid tillräckligt med utrymme för att ställa en bokhylla, då kan en bra lösning vara att köpa några hyllor och hänga över soffan eller skrivbordet och använda att ställa böckerna på.

Praktisk frihet och elegans.

Originella och eleganta föremål eller möbler fångar intresset och ger utrymmet en unik känsla och stil, man man koppla vissa föremål och skapa något originellt men samtidigt praktiskt. Vår inspiration kommer växa fram i intressanta lösningar och samtidigt praktiska användningar av hyllor.

Ädla material som hyllorna kan vara gjorda av tillsammans med rätt stil och modern klick gör att vi kommer vara nöjda med inredningen i vårt hem.

Unika hyllor kommer inte bara dekorera men även ge inredningen en fin form och unik charm. Det kan vara bra att tänka genom olika lösningar, inte bara de standard lösningar men även mer fantasifulla.

 

Arthur Svensson

Jag är en arkitektstudent. Jag är intresserad av inredning och möbler. Jag älskar att rekommendera ägare av lägenheter och enfamiljshus.