hangare
Tillbehör

Hängare till hallen vilken ska man välja?

Varje hem har en hall, det är ett rum som vi måste gå genom, därför är det viktigt att det uppfyller sin funktionen är även fint.

En elegant hall är som en reklam för vårt hem. När vi inreder hallen måste vi minnas att förutom att det ska vara fint så behöver den uppfylla rollen som garderob. Därför är det viktigt att tänka genom möbleringen, man brukar i regel lämna alla ytterkläder i hallen.

En bra lösning kan vara en rad av skåp, som ger oss möjligheten att dölja kläderna. Om vi har ett stort utrymme kan vi låta oss använda olika lösningar. En stor garderob med hyllor och hängare kommer vara tillräckligt rymlig för att täcka våra behov.

En snygg färg i en modern stil kommer vara en elegant och funktionell möbel utrustad i hängare och kommer ge möjlighet till mycket förvar. En sådan lösning ger möjligheten att hålla ordning och prydnad i vår hall.

Praktisk hängare.

Ett stort problem kan vara en liten hall. Vi tänker mycket på hur den kan inredas på bästa sätt så att vi kan praktiskt förvara våra kläder. Hängare till vår hall måste vara hållbar och ordentlig. Låter vi vår smak vägleda oss så kommer vi kunna montera ihop en fin hängare som är intressan, unik och samtidigt praktisk.

Ordentligt och tåligt trä i favorit färg med flera krokar i två våningar kommer kunna hålla flera jackor och kappor. Ovan krokarna kan man montera en liten hylla som kan användas till förvar av mössor eller halsdukar, så har vi inrett vår lilla hall. Dekorativt trä kommer dekorera och ge hallen en mysig miljö. Helheten kan fyllas med en spegel, som optiskt kan förstora vår hall.

Elegant och modernt.

En modern stil i vårt hem gör att vi försöker hålla allt i ton med varandra. En intressan lösning kan vara hängare i metall, med med fina avslut på krokarna kommer skapa fin charm i hallen.

Enkel stil och hög kvalitet på materialet kommer tjäna oss i flera år och samtidigt lugna våra behov. Denna typ av lösningar är perfekta för små hallar så dem inte tar upp mycket plats och samtidigt uppfyller de sin funktion.

Små eller stora hängare kommer hjälpa oss inte bara att förvara kläderna men kan även användas till att förvara till exempel nycklar.

 

Arthur Svensson

Jag är en arkitektstudent. Jag är intresserad av inredning och möbler. Jag älskar att rekommendera ägare av lägenheter och enfamiljshus.